Schluter Super 1500V

Schluter Super 1500V

En traktorskrot är stället där du kan köpa begagnade reservdelar till Schluter Super 1500V. På traktorskroten demonteras skrotade traktorer, såsom Schluter Super 1500V och andra traktormodeller. Traktordelar som fortfarande fungerar sparas och säljs begagnade. Ett köp av begagnade traktordelar till Schluter Super 1500V är något som verkligen kan spara pengar då delarna ofta kan har lång livslängd kvar.

Schluter började tillverkningen av Schluter Super 1500V under 1966 och höll på fram till 1968 då produktionen upphörde. Tillverkningen av Schluter Super 1500V pågick i 3 år. Schluter Super 1500V är en traktor som är utrustad med en motor på 130 hästkrafter (HP). Tanken på en Schluter Super 1500V rymmer 150 liter bränsle.


När du kontaktar en traktorskrot för att köpa reservdelar till en Schluter Super 1500V kan det vara bra att först ta reda på eventuella serienummer på de delar du behöver byta ut. Med ett serienummer går det snabbare att säkerställa att du får rätt produkt som passar till din Schluter Super 1500V. Och kom ihåg att på en traktorskrot demonteras varenda liten del som är hel på en traktor, så när du behöver få tag i reservdelar som passar Schluter-traktorer är det väl värt att kontakta en traktorskrot för att köpa begagnade reservdelar till Schluter Super 1500V.

Något som många inte tänker på är att du på en traktorskrot även kan hitta begagnade traktordäck till en Schluter Super 1500V. Att köpa nya däck till en Schluter Super 1500V kan vara en stor investering, så det kan vara värt att fråga på traktorskroten innan du köper nya traktordäck. För att få en prisuppfattning kan du jämföra med att köpa nya traktordäck hos Dackonline.


Det är alltid bra att dubbelkolla med en traktorskrot eller traktordemontering att de begagnade reservdelar du köper passar till just din Schluter Super 1500V innan du beställer. Däckskrotar har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till traktorer från Schluter och så även för den specifika modellen Schluter Super 1500V.