Stihl S 20

Stihl S 20

En traktorskrot är stället där du kan köpa begagnade reservdelar till Stihl S 20. På traktorskroten demonteras skrotade traktorer, såsom Stihl S 20 och andra traktormodeller. Traktordelar som fortfarande fungerar sparas och säljs begagnade. Ett köp av begagnade traktordelar till Stihl S 20 är något som verkligen kan spara pengar då delarna ofta kan har lång livslängd kvar.

Stihl började tillverkningen av Stihl S 20 under 1960 och höll på fram till 1961 då produktionen upphörde. Tillverkningen av Stihl S 20 pågick i 2 år. Stihl S 20 är en traktor som är utrustad med en motor på 20 hästkrafter (HP). Denna Stihl-traktor använder sig utav ett batteri på 12 volt, vilket är bra att veta om du behöver byta batteri. Tanken på en Stihl S 20 rymmer 22 liter bränsle.


När du kontaktar en traktorskrot för att köpa reservdelar till en Stihl S 20 kan det vara bra att först ta reda på eventuella serienummer på de delar du behöver byta ut. Med ett serienummer går det snabbare att säkerställa att du får rätt produkt som passar till din Stihl S 20. Och kom ihåg att på en traktorskrot demonteras varenda liten del som är hel på en traktor, så när du behöver få tag i reservdelar som passar Stihl-traktorer är det väl värt att kontakta en traktorskrot för att köpa begagnade reservdelar till Stihl S 20.

Något som många inte tänker på är att du på en traktorskrot även kan hitta begagnade traktordäck till en Stihl S 20. Att köpa nya däck till en Stihl S 20 kan vara en stor investering, så det kan vara värt att fråga på traktorskroten innan du köper nya traktordäck. För att få en prisuppfattning kan du jämföra med att köpa nya traktordäck hos Dackonline.


Det är alltid bra att dubbelkolla med en traktorskrot eller traktordemontering att de begagnade reservdelar du köper passar till just din Stihl S 20 innan du beställer. Däckskrotar har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till traktorer från Stihl och så även för den specifika modellen Stihl S 20.