Stihl 144

Stihl 144

En traktorskrot är stället där du kan köpa begagnade reservdelar till Stihl 144. På traktorskroten demonteras skrotade traktorer, såsom Stihl 144 och andra traktormodeller. Traktordelar som fortfarande fungerar sparas och säljs begagnade. Ett köp av begagnade traktordelar till Stihl 144 är något som verkligen kan spara pengar då delarna ofta kan har lång livslängd kvar.

Stihl började tillverkningen av Stihl 144 under 1955 och höll på fram till 1958 då produktionen upphörde. Tillverkningen av Stihl 144 pågick i 4 år. Stihl 144 är en traktor som är utrustad med en motor på 14 hästkrafter (HP). Denna Stihl-traktor använder sig utav ett batteri på 12 volt, vilket är bra att veta om du behöver byta batteri.


När du kontaktar en traktorskrot för att köpa reservdelar till en Stihl 144 kan det vara bra att först ta reda på eventuella serienummer på de delar du behöver byta ut. Med ett serienummer går det snabbare att säkerställa att du får rätt produkt som passar till din Stihl 144. Och kom ihåg att på en traktorskrot demonteras varenda liten del som är hel på en traktor, så när du behöver få tag i reservdelar som passar Stihl-traktorer är det väl värt att kontakta en traktorskrot för att köpa begagnade reservdelar till Stihl 144.

Något som många inte tänker på är att du på en traktorskrot även kan hitta begagnade traktordäck till en Stihl 144. Att köpa nya däck till en Stihl 144 kan vara en stor investering, så det kan vara värt att fråga på traktorskroten innan du köper nya traktordäck. För att få en prisuppfattning kan du jämföra med att köpa nya traktordäck hos Dackonline.


Det är alltid bra att dubbelkolla med en traktorskrot eller traktordemontering att de begagnade reservdelar du köper passar till just din Stihl 144 innan du beställer. Däckskrotar har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till traktorer från Stihl och så även för den specifika modellen Stihl 144.