XTZ T-012

En traktorskrot är stället där du kan köpa begagnade reservdelar till XTZ T-012. På traktorskroten demonteras skrotade traktorer, såsom XTZ T-012 och andra traktormodeller. Traktordelar som fortfarande fungerar sparas och säljs begagnade. Ett köp av begagnade traktordelar till XTZ T-012 är något som verkligen kan spara pengar då delarna ofta kan har lång livslängd kvar.

XTZ började tillverkningen av XTZ T-012 under 1989 och höll på fram till 1999 då produktionen upphörde. Tillverkningen av XTZ T-012 pågick i 11 år. XTZ T-012 är en traktor som är utrustad med en motor på 11 hästkrafter (HP). Denna XTZ-traktor använder sig utav ett batteri på 12 volt, vilket är bra att veta om du behöver byta batteri. Tanken på en XTZ T-012 rymmer 21 liter bränsle.

När du kontaktar en traktorskrot för att köpa reservdelar till en XTZ T-012 kan det vara bra att först ta reda på eventuella serienummer på de delar du behöver byta ut. Med ett serienummer går det snabbare att säkerställa att du får rätt produkt som passar till din XTZ T-012. Och kom ihåg att på en traktorskrot demonteras varenda liten del som är hel på en traktor, så när du behöver få tag i reservdelar som passar XTZ-traktorer är det väl värt att kontakta en traktorskrot för att köpa begagnade reservdelar till XTZ T-012.

Något som många inte tänker på är att du på en traktorskrot även kan hitta begagnade traktordäck till en XTZ T-012. Att köpa nya däck till en XTZ T-012 kan vara en stor investering, så det kan vara värt att fråga på traktorskroten innan du köper nya traktordäck. För att få en prisuppfattning kan du jämföra med att köpa nya traktordäck hos Dackonline.


Det är alltid bra att dubbelkolla med en traktorskrot eller traktordemontering att de begagnade reservdelar du köper passar till just din XTZ T-012 innan du beställer. Däckskrotar har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till traktorer från XTZ och så även för den specifika modellen XTZ T-012.